Вход на сайт

Эл. почта:
Пароль:

Регистрация на сайте

Фамилия: Область:
Имя: Населенный пункт:
    Отчество: Номер телефона:
    Эл. почта: Компания:
      Пароль: Должность:
      Повторите пароль: Год начала работы:
      Фото:
      С правилами размещения объектов согласен

      Забыли пароль?

      Укажите эл. почту — мы вышлем Вам новый пароль для входа
      Эл. почта:

      Проблема на сайте

      Закрыть
      Ваш email:
      (необязательно)
      Расскажите нам, что случилось


      28-29 січня 2011р. відбулось відкрите засідання Ради АФНУ

      10 февраля 2011, 0:00 комментариев: 3 просмотров: 7910

      28-29 січня 2011р. на базі відпочинку в с. Розгіричі Стрийского району Львівскої обл. відбулось відкрите засідання Ради

      В засіданні приймали участь 30 членів Ради АФНУ та запрошені.

      Рада розглянула актуальні питання, що стосуються життєдіяльності Асоціації. В ході роботи засідання членами Ради була затверджена нова структура керівних органів Асоціації, затверджені кандидатури Віце-президентів АФНУ: Базелинського Ю.Ф., Тараторіна Ю.М., Міщанчука Є.О., а також Голів комітетів АФНУ:

      - з регіональної політики Злидня С.А.

      - з навчання, професійної підготовки та підвищення кваліфікації Архипову О.В.

      - з законодавства, юридичних питань та стандартів Альвана Л.І.

      - з інформаційних технологій, сервісів, аналітики, МЛС Гусельникова А.С.

      - із зв’язків зі ЗМІ та PR, конференціям, виставкам Кілко І.Р.

      - з міжнародних зв’язків, зв’язків з держорганами та громадськими організаціями Ніколенко В.Г.

      - комітету з ринків та інвестицій Балаку І.Н.

      Також були прийняті рішення про створення Запорізького міського та Миколаївського обласного відділень АФНУ, та затверджені статути вищезазначених відділень.

      Було проведено перше засідання Оргкомітету з підготовки та проведення ювілейної XV Міжнародної конференції у м. Ялта, яка планується у цьому році 19-22 травня. На засіданні Оргкомітет ухвалив формат проведення конференції, інтелектуальне наповнення секцій та попередні кандидатури доповідачів. Крім того, прийнято рішення про створення окремого сайту Конференції, на якому будуть висвітлюватись всі актуальні новини та інформація щодо реєстрації учасників, місць проведення секцій та інше.

      Головою комітету з міжнародних зв’язків, зв’язків з держорганами та громадськими організаціями Ніколенко В.Г. була озвучена інформація стосовно можливості індивідуального членства в Національній асоціації рієлторів США (NAR) членів АФНУ, яке дасть можливість отримати свідоцтво члена NAR, право використання знаку R на своїх візитках, доступ до бази даних NAR. На 2011 рік NAR встановила пільгові членські внески в розмірі 50$ (за умови сплати до 15.03.2011р.).

      Відбулася презентація оновленого сайту АФНУ. Розробники сайту, доречі члени АФНУ, ознайомили членів Ради з перевагами та новими можливостями сайту, серед яких хотілося б відмітити можливість створення своєї особистої сторінки, добавляти партнерів для спілкування та обміну об`єктами. Новий формат сайту дає можливість налагодити зворотній зв`язок та прискорити обмін думками та пропозиціями.

      Прийнято рішення про створення учбового центру в рамках Асоціації, котрий буде забезпечувати навчання риєлторів по програмі сертифікації.

      Після засідання Ради відбулася святкова гала-вечеря. Всі, хто приїхав на засідання Ради, мали можливість скуштувати страви національної української кухні та зануритися в справжній українськи колорит .

      Наступного дня в рамках культурної програми всі охочі відвідали дохристиянський монастир, який розташовується в скелі, оглянули етнографічний будинок-музей, в якому мали змогу ознайомитися з побутом українців того часу та справжньою криївкою Української повстанської армії, відвідали страусину ферму. Під час цих екскурсій всі мали можливість насолоджуватися чудовими краєвидами перелгір`я Карпат.

      DSC011751

      DSC011781 P1010001

      DSC011791 \

      DSC01252 DSC01243

      DSC01274 P1010017

      P1010020 P1010035_1

      Комментарии