Вход на сайт

Эл. почта:
Пароль:

Регистрация на сайте

Фамилия: Область:
Имя: Населенный пункт:
    Отчество: Номер телефона:
    Эл. почта: Компания:
      Пароль: Должность:
      Повторите пароль: Год начала работы:
      Фото:
      С правилами размещения объектов согласен

      Забыли пароль?

      Укажите эл. почту — мы вышлем Вам новый пароль для входа
      Эл. почта:

      Проблема на сайте

      Закрыть
      Ваш email:
      (необязательно)
      Расскажите нам, что случилось


      Піреус Банк в Україні став генеральним спонсором XVІ міжнародної конференції "Ринок нерухомості" у Ялті

      23 мая 2012, 12:22 просмотров: 5824

      ХVІ Міжнародна конференція «Ринок нерухомості: стан, перспективи розвитку, роль професіоналів у його формувані» відбулось 10-13 травня 2012 р. у Ялті. На конференції, організованій Асоціацією фахівців з нерухомості України (АФНУ), були розглянуті питання розвитку українського ринку нерухомості, у тому числі питання роботи ріелторів, будівництва і оцінки нерухомості, іпотечного кредитування та страхування. Піреус Банк другий рік поспіль виступив генеральним спонсором конференції.

      Олександр Гниленко, заступник директора департаменту роздрібного бізнесу Піреус Банку в Україні: "Пожвавленню іпотеки має сприяти співпраця Піреус Банку з Державною іпотечною установою (ДІУ), що дозволить нашим клієнтам оформлювати іпотечні кредити за відсотковою ставкою значно нижче ринкової (до 15% річних)".

      Сьогодні Піреус Банк пропонує кредити на купівлю житла на вторинному ринку, а також на первинному ринку під заставу нерухомості на вторинному ринку, на строк до 20 років. Банк також пропонує декілька спеціальних кредитних програм, розроблених спільно із забудовниками, зі зниженими відсотковими ставками (від 12% річних). Крім того, Піреус Банк запровадив спеціальні програми мотивації для агенцій нерухомості – програму виплати комісійної винагороди для ріелторів та програму зі зниженою комісією за оформлення кредиту для клієнтів агенцій нерухомості.

      Довідка. Піреус Банк є однією із провідних банківських установ Південної та Східної Європи з активами 49,4 млрд євро (станом на 31.12.2011). Заснований у 1916 р., Піреус Банк сьогодні здійснює діяльність у Греції, Україні, Румунії, Болгарії, Єгипті, Албанії, Сербії, Кіпрі, а також у світових фінансових центрах – Нью-Йорку та Лондоні. Piraeus Bank S. A. є головною установою Групи Піреус Банку (Piraeus Bank Group); до Групи входять 10 банків і 21 компанія, які надають повний спектр фінансових послуг.

      Банк є членом Асоціації українських банків, Форуму провідних міжнародних фінансових установ, учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, членом Міжнародної торгової палати в Україні, а також входить до числа банків, уповноважених Пенсійним фондом України здійснювати виплату пенсій і грошової допомоги.

      Піреус Банк має найвищий рейтинг надійності депозитів (оцінка «5») від незалежного рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг» (останнє оновлення рейтингу – 28.04.2012), що характеризує здатність банку вчасно та у повному обсязі виплачувати вклади.

      Банк має довгостроковий кредитний рейтинг агентства «Кредит-Рейтинг» на рівні «uaA» з прогнозом «стабільний» (дата оновлення – 22.12.2011). Даний довгостроковий рейтинг входить до групи інвестиційних, тобто є одним з найвищих рейтингів, які присвоюються банкам, що працюють на українському ринку.

      Прес-служба Піреус Банку в Україні
      Катерина Калиновська
      Тел.: +38(067)688-62-14
      e-mail: kkalynovska{at}piraeusbank.ua

      Комментарии