Вход на сайт

Эл. почта:
Пароль:

Регистрация на сайте

Фамилия: Область:
Имя: Населенный пункт:
    Отчество: Номер телефона:
    Эл. почта: Компания:
      Пароль: Должность:
      Повторите пароль: Год начала работы:
      Фото:
      С правилами размещения объектов согласен

      Забыли пароль?

      Укажите эл. почту — мы вышлем Вам новый пароль для входа
      Эл. почта:

      Проблема на сайте

      Закрыть
      Ваш email:
      (необязательно)
      Расскажите нам, что случилось


      Как продавать обЪекты не сходя с яхты или СОЗДАНИЕ MLS MLS почему все хотят, но не получаеться

      • Правдін Андрій

        Правдін Андрій Геннадійович

        27 февраля 2018 в 15:46

        Игорь, это за какой период?

        #
        Гойда Игорь

        Гойда Игорь Дмитриевич

        27 февраля 2018 в 16:02

        За месяц.

        #
        Правдін Андрій

        Правдін Андрій Геннадійович

        27 февраля 2018 в 16:20

        Хороший результат. Поздравляю.

        #
        Гойда Игорь

        Гойда Игорь Дмитриевич

        27 февраля 2018 в 18:19

        Спасибо, Андрей! Понимаю прекрасно, что цифры не очень впечетляющие но... Есть понимание того, что обратно дороги нет (все мосты сожжены) и что такое МЛС. Как надоели эти «риэлторские войны». Сейчас готовлю тренинг, с которым поедем в Ивано - Франковск. Рабочее название «Риэлторские войны и риэлторский мир MLS»

        #
      • Олєйников Андрій

        Олєйников Андрій

        13 февраля 2018 в 18:48

        Эдуард Бразис прислал мне правила .
        ПРОШУ ваших резюме ДАМЫ и ГОСПОДА риэлторы

        #
      • Олєйников Андрій

        Олєйников Андрій

        13 февраля 2018 в 18:48

        Система ефективної торгівлі – СЕТ АФНУ.
        Правила.

        Розділ 1.

        СЕТ АФНУ – це комплексний програмний засіб, що належить АФНУ та включає до себе пов’язані між собою бази об’єктів, заявок, ріелторів, агентств та укладених угод. Правила використання СЕТ АФНУ визначає Рада АФНУ. Оперативне управління здійснюються Комітетом АФНУ з інформаційних систем та аналітики (в подальшому ІТ-Комітет) та модераторами регіональних сайтів АФНУ, які призначаються рішеннями місцевих осередків.
        Ці Правила є обов’язковими для використання всіма користувачами СЄТ АФНУ незалежно від регіону реєстрації. В тої же час Регіональні відділення АФНУ мають право вводити додаткові обмеження до Правила користування Регіональними сайтами АФНУ.
        Користувачем СЕТ АФНУ може бути тільки член АФНУ та його співробітники згідно з поданого списку. Рішення що до кількості співробітників, які можуть користуватися СЕТ АФНУ, приймається Радою АФНУ за поданням ІТ-Комітету на першому зібранні кожного календарного року.
        Для початку користування СЄТ АФНУ бажаючий повинен зареєструватися на Сайті відповідного регіонального відділення АФНУ. Рішення що до авторизації бажаючого приймає Модератор. При реєстрації користувач обов’язково повинен вказати свої актуальні е-мейл адресу та телефон, місце роботи та додати своє фото.
        Рада АФНУ за подання ІТ-Комітету на першому зібранні кожного календарного року визначає розмір плати за користування СЕТ АФНУ (окремо – для членів АФНУ та їх співробітників). Отримані кошти надходять до цільового Фонду з підтримки та розвитку СЕТ АФНУ в структурі загального бюджету АФНУ. Напрямки використання цих коштів затверджуються одночасно з бюджетом АФНУ З’їздом АФНУ. Оперативне керування Фондом здійснює ІТ-Комітет АФНУ.
        Усі Користувачі СЕТ АФНУ повинні виконувати вимоги Модератора. За порушення цих Правил Модератор має право на наступні санкції:
        • письмове попередження з вимогою в тижневий термін виправити вказане Модератором порушення;
        • тимчасове, на один тиждень, відключення акаунта Користувача;
        • блокування акаунта Користувача з пропозицією ініціювати перед Регіональним відділенням виключення такого Користувача з АФНУ.
        Керівники компаній несуть персональну відповідальність за діяльність Користувачів – своїх співробітників. Оскаржувати рішення Модератора можна в визначеному Статутом АФНУ порядку в Арбітражній комісії АФНУ.

        Розділ 2.

        Усі Об’єкти та Заявки, що вносяться до СЕТ АФНУ, проходять активізацію Модератором.
        До бази Об’єктів СЕТ АФНУ вносяться лише Об’єкти, власникам яких користувач попередньо продав свою платну ексклюзивну ріелторську послугу. При цьому постановка позначки «Ексклюзив» та пропонування партнерської винагороди можливі лише у разі, якщо до карточки Об’єкту додана сканкопія угоди за рекомендованою АФНУ формою про надання ексклюзивної ріелторської послуги та стоїть позначка «Без комісії».
        Користувач повинен протягом 24 годин розміщувати в СЄТ АФНУ інформацію про всі свої Об’єкти, що відповідають наведеним у цих правилах критеріям.
        Користувач повинен протягом 24 годин видаляти Об’єкт, що проданий/зданий в оренду або з якихось причин втратив актуальність. При цьому обов’язково вказувати дійсну причину видалення, а у разі реалізації Об’єкту – реальну ціну угоди.
        Кількість розміщуваних Користувачами Об'єктів не може перевищувати 25 на одного користувача. Кількість розміщуваних Користувачем Заявок необмежена.
        Термін розміщення Об'єкта або Заявки в СЕТ АФНУ не обмежений.
        Підтвердження актуальності Об'єкта або Заявки - не обмежене за часом і кількістю разів, але повинно здійснюватися не рідше, ніж раз на три місяці. В той же час, якщо змінились умови реалізації Об’єкту, такі зміни повинні бути внесені протягом 24 годин.
        При розміщенні Об'єкта або Заявки Користувач зобов'язаний заповнити ВСІ поля, обов'язкові до заповнення, і розмістити не менше п'яти фотографій та бажано плану Об'єкта.
        Публічна пропозиція винагороди ріелтору покупця/орендаря, зроблена шляхом заповнення відповідних полів в картці Об'єкта «Плачу комісію, %» (заповнюється тільки у випадку укладання письмового «платного» ексклюзивного договору з власником об’єкта), а також підтвердження, що користувач не претендує на винагороду з боку покупця чи його представника, зроблене шляхом відмітки «Без комісії», є добровільно взятим на себе зобов'язанням (публічною офертою) і може служити доказом при виникнення спору про поділ комісійної винагороди.
        При формуванні вибірки з бази Об'єктів за замовчуванням вибираються тільки Об'єкти з позначкою «Ексклюзив» та «Без комісії», актуалізовані не більше, ніж три місяці тому і представляються в порядку зменшення дати актуалізації, а в рамках однієї дати - у порядку збільшення ціни.

        #
      • Гойда Игорь

        Гойда Игорь Дмитриевич

        13 февраля 2018 в 18:48

        Татьяна, самое сложное, и это все знают, это сделать первый шаг в правильном направлении. МЛС - дорога дальняя и тяжелая но интересная и верная. Проводите встречи у себя в городе, рассказывайте коллегам, что в США этот путь риэлторы начали более чем сто лет назад! Потому у них 96% сделок проводятся с участием риэлторов. На обучающие программы риэлторы тратят свои деньги, и понимают, что без этих трат на знания они будут не востребованы. Обучение есть основной составляющей успешности риэлторов в Северной Америке. Зайдите на сайт www.nar.realtor
        В рубрику Edukation
        У нас есть на кого равняться.
        Да у них и профессия пишется со всех больших букв - REALTOR и не все в ней, кто попало....

        #
      • Гойда Игорь

        Гойда Игорь Дмитриевич

        13 февраля 2018 в 19:43

        Нам многое могла бы прояснить Зинаида Габриэль с Торонто. Она в теме МЛС давно и риэлтор с Канады с 30-ти летним опытом!
        Очень здорово, что в мае она приедет в Киев и Ровно со своими тренингами!
        Представляете, с Канады к нам в гости!

        #
        Єрмолов Олег

        Єрмолов Олег В'ячеславович

        13 февраля 2018 в 22:19

        Представляем, это просто замечательно!

        #
      • Бразас Едуард

        Бразас Едуард Іонович

        13 февраля 2018 в 22:24

        Коллеги, надеюсь в мае в Одессе все вы будете? очень хочу организовать секцию по МЛС для обмена региональными наработками и опытом.

        #
        Єрмолов Олег

        Єрмолов Олег В'ячеславович

        13 февраля 2018 в 22:47

        Очень на это надеемся!

        #
      • Єрмолов Олег

        Єрмолов Олег В'ячеславович

        13 февраля 2018 в 22:30

        Я про МЛС впервые услышал в 2013 году, на Ялтинской Конференции АСНУ, куда меня вытащил Андрей Игнатьевич, за что ему огромное Спасибо! Но все это казалось где-то там, в Америке, а нам оно зачем, если и так все продается! Коренной перелом произошел в минувшем ноябре, в Чикаго, на Конгрессе НАР, когда встречи со всеми делегациями НАР Штатов начинались с одного вопроса: "А есть ли у Вас уже МЛС"? Благо там же в Чикаго я познакомился с Артуром Павловичем и пригласил его приехать в Николаев! С 1 по 3 февраля у нас в Николаеве прошел его первый Мастер-класс, было 28 ведущих риэлторов, город забурлил и думаю, что первые кирпичи в будущую структуру МЛС мы заложили! Теперь важно не упустить время на текучку и всерьез заняться созданием Правил и окончательно определиться с площадкой!

        #
        Бразас Едуард

        Бразас Едуард Іонович

        14 февраля 2018 в 12:57

        По площадке - а чем сайт АСНУ не устраивает?

        #
        Єрмолов Олег

        Єрмолов Олег В'ячеславович

        14 февраля 2018 в 13:20

        Я и сделал всем предложение использовать Сайт АСНУ. Даже не уничтожая базу можно создать первичный МЛС, нажимая на кнопки "Эксклюзив", "Без комиссии", "Делюсь комиссией". У нас таких вариантов в базе всего 11, из 1400 объектов по Николаеву.

        #
        Олєйников Андрій

        Олєйников Андрій

        14 февраля 2018 в 14:01

        Олег Вячеславович полностью согласен.
        Дорогу осилит идущий. Тем более когда есть продержка и моральная и техническая.
        Путь изменений значительно дольше пути намерения.

        #